Sinó què faríem amb la curiositat, tot el sant dia lligada a les tradicions i a mercè de les urpes d'un gat inquiet. Els dinosaures no ho sabien, però aleshores la superfície del triangle ja es podia calcular. Ells ho ignoraven tanmateix el millor que els podia passar ja ha passat.
Cal tenir curiositat a la sang per conèixer fins i tot els detalls, com ara que té un amic assessor de l'Obama, o uns pares que cultiven taronges ecològiques, o encara aquells clics de famòbil que tot just sortint de la capça et munten una constel·lació familiar. Curiositat pel seu somriure sorprenent, inesperat. Sense curiositat no podríem viure ni un segon en el malson de la lluita per la supervivència dels millors. El món no es divideix en rics i pobres. Sempre s'ha dividit en creadors i consumidors, aquesta és la llei salvatge del més fort que encara preval.
L'asessor d'Obama ja no assessora, el seu somriure s'ha tornat revenja per unes expectatives de conquesta fallides i els clics de famòbil s'han acabat fent un embolic. El temps acaba posant les coses al seu lloc.
Que tingueu unes bones festes, sí, però no deixeu que el gat mati la vostra curiositat.Els comentaris han estat suspesos temporalment.