caudelguille / 2966 Views

Restauració d'aquesta barraca del Fondos (Sant Llorenç Savall, Vallès Occidental)

Comentaris  

#10 Joan 18-06-2019 17:06
Hola, al passar per davant de la barraca de L’Osul vaig veure un resplendor dintre i pensant que era una llauna, vaig entrar per retirar-la.
Va ser quan vaig trobar el registre i el vaig signar com "Quetalva", pues vaig pensar que es tractava d’un Cache del Geocaching, al que soc aficionat. Com no portava a sobre GPS vaig pensar que havia tingut molta sort i com el registre estava molt a la vista li vaig posar una pedra davant, per amagar-lo
Després vaig passar per la Barraca de l’Ermengol i hem va sorprendre que el pot amb el registre estava penjat i molt a la vista i també el vaig signar però el vaig deixar com estava.
Ara estic davant l’Ordinador i al descobrir Caudeguille ho he entès tot
Felicitats per la feina ¡¡¡
Joan (Quetalva)
#9 Joan Coll i Òssul 10-10-2018 23:06
Hola Marc!

No ens coneixem, però tot i així, una abraçada :-)

Ves-hi, ves-hi. Sembla un pobre pelat víctima del foc, però de fet és una contrada de vistes magnífiques, de vegetació aromàtica, de rocams interessants i de barraques, de moltes barraques.

Hi vagis per on hi vagis és una bona caminada. Llarga. Jo et diria que un dia fresc de primavera pot provar-hi molt.

Una salutació, i que vagi molt bé.
Joan
#8 xorx 24-08-2018 12:46
Benvingut, Marc

Per a un mateix Joan Ossul del 1766 casat amb Madalena Vilardell hi trobes OSUL, USUL, OSSUL, USOL, OSSOL, HOSSUL ...o sigui que sort del Pompeu Fabra, perque el nom dóna molt de joc!
Salutacions,


Jordi G
#7 Marc Serrano i Òssul 24-08-2018 00:11
Aquí un altre Òssul (s'hauria d'escriure Óssol, de fet) que també haurà de visitar la barraca! Gràcies per la feina feta!
#6 Jordi Guillemot 08-05-2018 13:27
Gràcies a tú, Joan, per aquests comentaris tan amables. Mica en mica anem recuperant la memòria i el valor d'aquests llocs cremats pel devastador foc de 2003.
Espero que gaudeixis trobant-los!


Jordi G
#5 Joan Coll i Ossul 07-05-2018 22:47
Ahir hi vaig ser. Em va emocionar molt veure-la.

És una contrada que tot just començo a conèixer. I ja me'n he fet un bon tip, de veure barraques. Quin inventari que teniu, i quina feina, quina bona feina.

Gràcies,

Joan
#4 Joan Coll i Ossul 30-04-2018 18:59
Hola, Jordi, què tal.

Si, per part de ma mare vinc de Granera. De bon segur, de ca l'Òssul. Els meus avantpassats van marxar a Castellar a principis del segle XIX. Al menys això se'n dedueix de les antigues partides de naixement que tenim.

Sent de Castellar, i caminaire per afecció, doncs en conec un bon grapat, de les vostres barraques. La majoria ja d'anys ençà, o si no, trobades a aquesta joia de plana que tens, i visitades després. És sempre un plaer, trobar-les, i asseu-re's mentre ganyipes quelcom, mirant d'imaginar com devia ser el lloc un o dos segles enllà. Sempre acabo aixecant-me, hahaha.

No coneixia la Wikipedra. Ostres, se'm gira feina! :lol:

Gràcies per tot, i una cordial salutació.
#3 Jordi Guillemot 30-04-2018 17:40
Hola Joan, celebro que l'hagis trobat!
Està a la pista dels Fondos. Efectivament el teu cognom està ben documentat, a cavall de Granera-Gallifa i Sant Llorenç Savall. Igual ja ho hauràs pogut comprovar, però per la zona tenim més barraques restaurades!

Salutacions,

Jordi Guillemot

PD- a la Wikipedra pots trobar més coordenades de barraques de vinya llorençanes
http://wikipedra.catpaisatge.net/
#2 Joan Coll i Ossul 30-04-2018 00:47
Ja l'he trobat.

41°42'35.36" N 2°04'00.04" E
Entre la font del Coronell i el Roc del Cornut.
#1 Joan Coll i Ossul 29-04-2018 23:09
Molt interessant, el vídeo, Jordi. Gràcies. És esplèndida, la barraca. I com que porto el seu nom com a segon cognom, miraré de visitar-la, a veure com va de salut.

I després d'escriure això, m'he posat a cercar-la, i res de res. Tot i veient que es per allà entre el coll de Traens i Vallcarca no me'n surto pas. Si m'arribes a llegir i me'n pots donar les coordinades t'ho agrairé molt.

Els comentaris han estat suspesos temporalment.

Related Videos