telefonica 2 small

Segons l'ajuntament de Castellar, aquesta instal·lació penosa és propietat de Telefónica. Una empresa que enguany diu que no repartirà dividends entre els seus accionistes per poder crear un fons de reserva que a finals d'any es calcula en uns 5000 milions d'euros de beneficis. Però aquesta 'línia de la vergonya' que uneix Castellar i Sant Llorenç Savall ja estava així des de molt abans de l'invent de la crisi, quan els guanys per a la companyia i els jugadors de borsa es comptaven en xifres astronòmiques. Pals trencats, cables que pengen a l'altura del coll, cables que s'arrosseguen, cables que freguen amb els arbres ... una ambientació ideal per rodar un espot televisiu de Telefónica anunciant els beneficis pel medi ambient d'una factura electrònica*. Tant és que els seus empleats estiguin a les pampes o els seus directius estiguin de vacances permanents, si per a mi fos jo els denunciava amb quilòmetres de factures mediambientals. Els empaperaria tot el negoci.
Per molts altres motius us recomanaria fer el camí del Riu Ripoll, però aquesta línia de la vergonya paga la pena de veure amb els propis ulls.* En Movistar nos preocupa el futuro del planeta. Por eso participamos en iniciativas que persiguen la sostenibilidad del medio ambiente, com www.apadrinaunarbol.org y www.ardilla.eu Pero ahora queremos ir más allá y contar con SU ayuda. El planeta ES DE TODOS y solo entre todos podemos cuidarlo. Por este motivo, en diciembre cambiará AUTOMÁTICAMENTE a Factura sin Papel y dejará de recibir facturas del teléfono fijo por correo postal.

Ja ho crec que podran comptar amb la MEVA ajuda. Des de novembre i MANUALMENTE deixaran d'enviar-me cap més tipus de factura. Precisament perquè  a mi no em cal  preocupar-me pel futur de toooot un planeta, com fan ells. Amb un tros de Ripoll ja m'he fet una idea del que Movistar vol dir amb això que el planeta ES DE TODOS.telefonica 1 small

telefonica 3 small

telefonica 4 small

telefonica 5 small

telefonica vergonya 1 small

telefonica vergonya 2 small

telefonica vergonya 3 small

telefonica vergonya 4 small

Els comentaris han estat suspesos temporalment.