Diari d'abord

DADES GPS DEL NIU D’ÀLIGA CUABARRADA

DADES GPS DEL NIU D’ÀLIGA CUABARRADA

 

 

 

 

Per raons que ara no venen al cas, tenia moltes ganes de saber on era l’enigmátic niu d’áliga cuabarrada del qual la Diputació en fa tanta propaganda. Finalment he aconseguit realitzar el Meu Projecte Vital de localització GPS després d'àrdues investigacions privades. Per als qui volgueu visitar el niu abans que desaparegui l’àliga, aquí van les dades

 

932 mts N 41º.6659088, E 1º.9901446 -


I vosaltres us preguntareu com és que sóc tan bo fent aquesta mena de coses. Bé, les dades les he tret de la Diputació que, molt amablement, ho indica a tothom que busca i pregunta sobre patrimoni. La resta corre a càrrec meu i el meu equip d'entusiastes. Aprofiteu ara que és la època de cria, i d'aquesta manera també els hi podreu veure els ous. El lloc, com és natural, és molt abrupte i enigmàtic. Quan us hi acosteu notareu una farum pròpia de rapinyaires i potser us caigui algun excrement a sobre: cal saber que tot i que són depredadores enigmàtiques, també tenen el seu dret a fer caca. D'altra banda s'ha de tenir molt en compte que, tractant-se de patrimoni natural, no hi ha problema que voli.
I per acabar, quan ja sigueu ben bé damunt del niu no us oblideu de fer ús del desodorant per millorar el medi ambient: els ous esclafats d'àliga cuabarrada podrien escampar la pudor a tot el país. I això sí que seria de mal gust.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els comentaris han estat suspesos temporalment.