Diari d'abord

Unes instruccions que sonen a xino

No sé si les pastilles Cuatro-Estaciones-Hermosa-Fruta ajuden a aprimar, protegeixen la vista o frenen l'envelliment de les persones. Ni idea. Però el que sí puc assegurar és que llegir la mena de traducció on-line del prospecte d'aquest mix d'herba mate, herba Gwogwo, fulles de morera ... et pot retornar el somriure que havies perdut amb l'edat. A més de prevenir la radiació i el càncer entre d'altres malvestats, aquestes pastilles ajuden 'el desarrollo de esqueletos y dientes', important, sobretot si començàveu a notar duplicitat d'ossos.
Les instruccions d'ús no poden ser més simples: 'coma al abrir'.
On desar-lo? 'evitar colocarlo en temperatura alta, ambiente humilde ni directamente bajo el sol'. Cal evitar els excessos d'humilitat en l'ambient.
On trobem la data de caducitat?  'ver en la espalda'. Ben visible, no cal que us la busqueu per racons inaccesibles.
Precaucions: 'este producto tiene hueso, no engulla por favor'. Engolir medicaments, a més de conferir-vos aparença de ionquis, tampoc us curarà més de pressa.
La compañia Cuatro Estaciones Hermosas té 'licencio' del 'gobierno'. Tot ben legal.
Característiques del producte. Un dels components anomenat 'Semen Pruni, ayuda a emitir flatulencias'. Emetre és molt millor que tirar-se pets a la babalà.
Explicant 'El riesgo y daño producido de la Toxina' el fabricant aconsella quan prendre el seu medicament p.e. quan 'la salud y la belleza de la piel desaparece. El aspecto hermoso está fuera de forma'. Vaja, quan presentes un aspecte deformat.
Cuatro-Estaciones-Hermosa-Fruta és bàsicament un purgant i per això 'Pruga el cuerpo en tres pasos' i com a part de la suite intestinal 'Al mismo tiempo se tira el gas de escape. Al cabo de ocho horas, gran cantidad de "residuos intestinales" con el hedor se excretan'. I tot està anant bé si 'el color de la orina está claro y la defecación es de color amarillo brillante' Ni mat ni satinat. Brillant.
L'empresa està orgullosa de la fita assolida amb aquest producte i tira del refranyer per dir-nos: 'los equipos que tiene talentos aparecen verdadero caballo oscuro' i aleshores sí que no pots evitar de pensar en possibles efectes adversos.
'¿Estàs listo? Cuatro-Estaciones-Hermosa-Fruta solo te cuenta una verdad que es una insturia nueva desarolla más rápido'. Es podria dir més clar, però no més ràpid.
Si está interesado, venga a mí, compre una caja para probar.
Si cree que es bueno, venga a mí, compre un par de cajas y lo tome.
Si desea ser un agente, compre veinte cajas para observar el mercado.
Si venta bien, cooperamos y conseguimos un gran éxito juntos.
Ja ho sabeu. Quadre Parades Estupend Fruit i estareu apunt per emetre tota mena de sensacions.

Comentaris  

#3 Beegee 19-09-2019 10:15
:lol: Más mejol calita, amigooo!
#2 xorx 07-12-2016 23:09
:lol:
#1 quim solbas 24-11-2016 11:52
ostres amb el medicament tot curat i pets a dojo

Els comentaris han estat suspesos temporalment.