Diari d'abord

ASTRONAUTOICS, omplint els espais buits amb astronautes

 
En dies pandèmics com aquests m'ha vingut de gust saber on són avui els conspiranoics en matèries extrasensorials: NETFLIX, ANCIENT ALIENS. Cap sorpresa, són exactament al mateix lloc que fa quaranta anys amb la diferència que alguns els veiem 40 anys llum desplaçats d'on érem llavors. Cada cop són més petits, petitons, miniatures, matèria micro i això que ells són de tocar temes d'envergadura, desventint divinitats dels seus trajos d'astronautes, de meteòrits que xoquen intencionadament amb la terra provocant pandèmies calculades, de naus galàctiques tan grans com ciutats aterrant damunt piràmides, de piràmides que són tecnologia avançada per transformar no se sap quines energies, de recintes piramidals que són 'literalment' còpies de circuits impresos, d'aparells capaços de moure pedres ciclòpies com qui no vol la cosa, de pistes d'aterratge amb formes d'animals que només són visibles des de l'aire, de similituds artístiques transcontinentals que només tenen explicació per una missatgeria...astronàutica. I tira milles que tot això és de franc i a més, no val res. Que els arqueòlegs no tenen prou diners per excavar i treure l'entrellat dels llocs arqueològics?  tranquils que aquí ve l'expert astronautoic de la Universidad Juan Carlos I abillat amb una pelambrera que desafia les lleis gravitatòries més elementals: 'bé podria haver estat un astronauta amb tecnologia ultra avançada". Pam, clavat! Dius això i no cal que mostris un bis, un carburador atòmic gripat, un endoll, el botonet universal d'autodestrucció, un transmutador hiperespacial, una llauna de Coki-Colis venusiana, ni un bocí de cable pelat. Res, no et cal RES: l'explicació és tan neta i els astronautes tan polits, que tu vas i engoleixes la cosa -que no passaria ni per un forat negre- i fas el rotet i preguntes: així el Barça què ha fet avui?
Que portem uns 100.000 anys o més rondant per una terra que no és plana, no compta. Que portem els mateixos anys contemplant la volta celeste, no compta. Que portem milers d'anys cultivant excedents -també de temps-, no compta. Que portem centenars d'anys acumulant dades científiques, no compta. Que sempre ens ha fet por d'allò que no podem explicar, no compta. Que sempre hem temut no saber quan durarà el dolor, no compta. Allò que t'ha d'importar -i que de veritat has de témer- és l'astronauta extraterrestre que no veus ni has vist mai però que sempre ha estat allí ocupant aquell espai fosc que no acabes de conèixer bé i que et fa dubtar. Però estigues tranquil, que sigui invisible no vol dir que no ho sàpiga tot de tu, que per això és un astronauta estudiat.
Recorda, cada cop que t'equivoquis fent la declaració de renda o el ràdar trobi que corres massa i tu no sàpigues perquè ha passat: sempre hi ha un astronauta sacrificat disposat a treure't les castanyes del foc. ASTRONAUTES S.A."Fem por perquè tenim cura de tu".


PD- Eric von Däniken surt a la sèrie i sembla que tingui 50 anys. No hi he trobat explicació. Per força ha de ser un astronauta...

Els comentaris han estat suspesos temporalment.